La Botifarreria de Santa Maria del Mar

c/ Santa María 4 (just a Santa Maria del Mar)
T 933 199 123
Horaris: 8:30 a 14:30 i de 17 a 20:30 (dissabtes tarda tancat)
http://www.labotifarreria.com

Aquesta botiga que es un referent a Barcelona, on tracten amb igual cura el turista que entra guia en ma, que la senyora gran que en el moment de màxima afluència, baixa a la botiga per comprar 3 onces de cansalada.

Tots els productes són de gran qualitat i no desentonen de les famoses butifarres... de ceps, d'alls tendres, de trompetes de la mort....

En la foto (agafada de la seva web) el simpàtic i eficient equip.




La millor recomanació es que la visiteu en directe i mentre espereu que sigui el vostre torn, gaudiu de les vistes de les seves vitrines.

Comentaris

  1. Saps que es el que no m´agrada d´aquest blocs ?? Tenir que posar sempre una paraula clau per poder accedi.

    ResponElimina
  2. Dons a mi la "Botifarreria de Santa Maria del Mar" no m'agrada gens, crec que generen més expectatives de lo que en realitat ofereixen... vaja una mena de cosa modernikis típica de la nova Barcelona.. no sé...potser em passo, però prefereixo algunes xarcuteries de la Boqueria o de Santa Caterina.

    ResponElimina
  3. Ostres Pep... jo sempre estic a punt per aprendre eh?... ;). De la botifarreria, el que compro són les butifarres que enumero al post i m'agraden. Santa Caterina també en soc client i la Boqueria també, tot i que allà em lio amb tan guiri i darrerament tendeixo més a Sta Caterina, malgrat no tenir cap lloc d'aviram tipus Avinova.. Però qualsevol suggeriment serà benvingut.

    ResponElimina
  4. Aquesta botiga és més la propaganda que els hi han fet .....un dia et deixaré tastar botifarres de gustos perquè comparis...:-)))))
    La botiga dels meus sogres ..és pa i botifarres ...:_))))

    Sí que ens afecta ...perquè quan poses el comentari perquè surti et posa'n una paraula que tens que repetir...i ho trobo una mica lent.., però no passa res et visitaré igualment..._)))

    ResponElimina
  5. Ja ho has arreglat, ja no fa falta la paraula màgica!!!!!Molt bé!!!

    ResponElimina
  6. Però pel que veig teniu el monopoli de l'alimentació de la teva zona... tu el millor peix... el teu home, el millor pa... i ara apareixen els sogres amb la millor butifarra... :).... segur que en tenen d'alls tendres tb?... i de trompetes de la mort?... es que sinó no em val eh?... :).

    ResponElimina
  7. Ricard no havia vist aquest post des de el dia que ho vaig posar ....m'hi passat oi??
    Semble que jo sigui la llesta i que nomes nosaltres tinguem bon gènere....;.))))

    El pa i les botifarres i els embotits van junts ...tot és a la mateixa botiga ....de botifarres ni han uns trenta gustos ,,,,però no sempre ni han de totes , és van canvia'n cada setmana ...per S'oposat que les d'alls tendres i de bolets hi son sempre!!!!!

    Ah!!!! i de ni bon tros som els millor de tots ....bé amb el pa no se que dir-te ...el mes que ve ens donen el títol de mestre Artesa de Pa ....a mi no ...eh!!!!!!
    Adéu..

    ResponElimina
  8. Dolors.. no dubto pas del que em dius. I amb la passió que ho expliques, estic segur de la qualitat dels productes. I enhorabona per lo de "Mestre artesà de Pa"... A bcn hi ha una moda de reactivar pans artesanals amb forns com el famós Baluart... Vull dir que aneu en la línia actual!.

    ResponElimina
  9. Ricard
    " Baluart" ho porta la filla del "Vell Solá" ( fabrica de pa Pre cuit ) que és va vendre a la Repsol ...no se si ho saps ....Jo ho hi sentit , tampoc ho se segur..

    ResponElimina
  10. No he anat mai al Baluart... però tothom en parla en positiu. El que tinc clar és que de marqueting en saben molt, doncs surten publicats arreu... Però pel que m'expliques, ja els ve de temps això dels negocis...

    ResponElimina
  11. Hola.
    si eres amante de la buena carne te recomiendo Rabasseda carns selectes,muy interesante.
    un saludo.

    ResponElimina
  12. Crec q està al carrer Madrazo oi?. Prop d'Aribau... Gràcies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada