Tal com va quedar al curs... |
Ingredients: Filets de sardina, vinagre, melmelada de gerds, oli d’oliva, pasta de full i ruca o qualsevol altre tipus d’amanida de fulla petita.
Netegem be les sardines d’escames i aletes traient l’espina. Les salem i les deixem 30min cobrint-les amb una barreja d’aigua (2/3) i vinagre (1/3) deixant-les marinar.
Tallem la pasta de full en làmines rectangulars que punxarem amb una forquilla i posarem al forn a 180ºC fins que agafin una mica de color.
A punt de forn... |
En un bol barregem 2 cullerades de melmelada, oli, pebre negre molt i unes gotetes de vinagre, posem la barreja per sobre dels filets de sardina i decorem amb ruca.
Tal com em va quedar.. En vaig fer també amb salmó fumat... |
Un molt bon aperitiu! ideal per l'estiu i segur que boníssim, el provaré de fer amb salmó també. Últimament estic fent un recopilatori de tapes i montaditos... que ja és massa!
ResponEliminaTb queda be amb foie.... I es pot preparar amb estona.... Salut..!
ResponElimina