Pancakes


 
Hi han blogs que val la pena mirar-los per les fotos i d’aquest he tret més d’una recepta. Porta per nom Rhu and Sam i si feu clic aquí ja us porto directament a la recepta dels Pancakes.

No he fet més que copiar la recepta i reduir de manera porporcional els components per no generar masses pancakes. Els ingredients són:

3 ous grans (separant el rovell de la clara)
115g de farina
1 culleradeta de llevat químic
140ml de llet
Una mica de sal
Mantega

En un bol, barrejar la farina, el llevat, la llet i els rovells fins obtenir una pasta consistent. Batre les clares amb la sal a punt de neu i incorporar a la barreja anterior.

Escalfar una paella amb una mica de mantega a foc mig. Afegir un cullerot de massa a la paella i fregir durant un parell de minuts fins que comenci a agafar forma i color, donar la volta al pancake i continuar fregint fins que tots dos costats estiguin ben fets. Servir amb mel per sobre.

Una mica per veure les diferències de resultats, mostro primer els meus Pancakes i a continuació els “originals”…. M’agrada airejar les meves limitacions… ;)
 
 
El meu resultat.....
 


I el resulatat a blog de Rhu and Sam
 

 

2B02:00&max-results=2

Comentaris

  1. ;-))) no t'han quedat pas malament!!! Tot és agafar pràctica i customitzar la recepta. Pensa que la pots fer més nostrada amb una mica de formatge, tomata, el que vulguis!!
    Per cert el meu pare va fent els seus pinitos amb el sous vide!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,

      La faig al gust del meu fill quan ve algun cap de setmana. De fet jo he compartit esmorzar amb ell, però jo amb un pa d'aquest pijo i pernil.... Soc molt monogràfic en els esmorzars... :)

      M'alegro dels progressos del teu pare...!!

      Elimina
  2. No he pogut accedir a la recepta original ja que no funcionen els links que has posat, però per la fotografia, crec que hi han altres receptes que se't donen millor... ;)

    Seriosament... estan molt bé, tot i que jo soc més d'esmorzars "clàssics".

    I ja és casualitat que mentre escric això, em truquen per dir-me que m'acaba d'arribar la maquineta en qüestió. Vaig demanar-li als reis, però sembla que s'han endarrerit una mica...Ja t'explicaré...

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per avisar... ara he "reparat"enllaç...

      En parlem,

      Abraçada!

      Elimina
  3. Vaja nyapa Ricard, com diria el meu chef de la Hofmann, sembla una creppe haha (té pinta de que hi havia poc aire a la massa (perdut al introduir la clara, s'ha de fer amb carinyo i per tandes), o poc impulsor (prova amb bicarbonat?) o que la paella era massa gran per la quantitat de massa que li posaves).

    Em quedo amb la carn cuinada a baixa temperatura :P Jo també sóc més de pa amb tomàquet, encara que a la meva parella li encanten les pancakes amb nabius i mel i de tant en tant, em toca preparar-li :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que no la he repetit... Però em van seduir les fotos de la recepta original..

      Ara quan ve el meu fill a visitar-me, li compro croissants..

      :)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada