tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post4079171013614703613..comments2023-02-11T11:07:48.610+01:00Comments on Algunes receptes: Llengua de vedellaRicard Samperehttp://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-79910052252001773802011-02-28T12:47:10.608+01:002011-02-28T12:47:10.608+01:00Ostres... però com vas poder oblidar-te d'amag...Ostres... però com vas poder oblidar-te d'amagar els ossos...!!!... :)).<br />Però les galtes de vedella, ja les compro desossades, que són la meva farsa preferida pels canelons.<br />salut!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-47334099745380504742011-02-28T12:39:14.218+01:002011-02-28T12:39:14.218+01:00Doncs jo no l'he tastat mai que recordi al men...Doncs jo no l'he tastat mai que recordi al menys la llàngua, el cap i pota i d'altres menuts m'encanten, tot i que a casa ho tinc magre amb el Joan que es molt escrupulós...NI LES GALTES LI AGRADEN.. <br />Ja li vaig intentar endinyar un cop dientli que era estofat...jajajajaja... però va veure els òssos i no va colar (les vaig dessosar).:P<br />Ojalà la pugués tastat... hauré d'esperar a sortir a donar fora i que ho tinguin a la carta.<br /><br />Saluit!gastropuntcathttps://www.blogger.com/profile/06688999641141754741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-42573557490218825332011-02-28T12:12:17.996+01:002011-02-28T12:12:17.996+01:00Teniu tota la raó. I fa no massa en un hotel de BC...Teniu tota la raó. I fa no massa en un hotel de BCN d'aquells de prop del Fòrum, van fer un dinar de grup per un tema de feina. I de segon van servir (era menú a pinyó fix)una mena de tall de carn, d'aquests que fan conglomerant carn.. i per la textura, crec que hi havien menuts tipus llengua / galta. I la gent trobava que era un "filet molt tendre"... :). A mi l'únic que em preocupava era el "pegamento" que havien utilitzat... :)).Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-76515242152460241072011-02-28T11:50:01.899+01:002011-02-28T11:50:01.899+01:00A casa som bastant de menuts, venim de família d’e...A casa som bastant de menuts, venim de família d’escorxador i això hi fa molt, la llengua ben guisada es un plat extraordinari, i si no dius res la gent el devora, molts cops poden més els perjudicis i les manies que el paladarFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-26377972801226705442011-02-27T16:27:35.488+01:002011-02-27T16:27:35.488+01:00De veritat que vaig fer la recepta, inspirada amb ...De veritat que vaig fer la recepta, inspirada amb una que vaig tastar al Gresca i que crec vaig arribar a igualar (no superar). I la foto la he buscat per no ferir susceptibilitats.-...:).Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-68795237072230007512011-02-27T13:10:35.224+01:002011-02-27T13:10:35.224+01:00Ja no se quan estàs de conya i quan no, però pensa...Ja no se quan estàs de conya i quan no, però pensarè que has fet la recepta de veritat!!!No he menjat mai llengua, diuen que és molt melosa, però...no es del meu fort, llengua, cervell o ronyons, però et diré que la foto és molt divertida!!!ptonsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.com