tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post5543127014256162033..comments2023-02-11T11:07:48.610+01:00Comments on Algunes receptes: Sardines en escabetx a l'estil de VeneciaRicard Samperehttp://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-4602594522730549902011-01-02T00:22:38.008+01:002011-01-02T00:22:38.008+01:00Sí si si!!! Ja ho he vist!!! I crec que les teves ...Sí si si!!! Ja ho he vist!!! I crec que les teves deuen estar més bones, si més no més gustoses perquè les sardines ala brasa estan boníssimes!!! Per això ja t'he dit que les feia més o menys igual que tu i ja no li he donat importància a la diferència... jejeje!!! El que està molt bo, i de fet jo també provaré de fer- les, són les Arengades!!!<br />I de res, és un plaer compartir receptes!!! :-)Airunetahttps://www.blogger.com/profile/11608450446794420495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-12736403226157669972011-01-01T23:09:50.376+01:002011-01-01T23:09:50.376+01:00Gràcies...!!. Provaré el que em dius.
També coment...Gràcies...!!. Provaré el que em dius.<br />També comentar que les sardines, quan les faig jo, en lloc de fregir com posa la recepta, les faig a la brasa... Si, si... a la brasa... Tinc un estri maravellos, que és una barbacoa de gas americana Weber i les faig allà i és molt més dietètic. Be... gràcies de nou i provaré el que em dius. salut!!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-50984419511558882642011-01-01T19:02:26.915+01:002011-01-01T19:02:26.915+01:00ricard, li he preguntat al meu pare lo de la recep...ricard, li he preguntat al meu pare lo de la recepta de les sardines en escabetx. Es veu que ell les fa més o menys igual que tu però no les sofregeix amb farina sinó que només les passa per la planxa. I el sofregit de ceba que hi tira a sobre, en que les deixa masserar, està fet amb vinagre, llorer i pebre sencer, sense aixafar i en comptes de vinagre blanc hi tira vi blanc. I m'ha dit que ell les deixa masserar uns dos dies i que són més bones i gustoses, això sí en un tupper ben tancat i cobertes fins dalt de tot de l'oli i el sofregit. Quan les serveix però en retira l'oli. <br />Enfí, si ho vols provar!!!<br /><br />I també si t'interessa m'ha donat una altra recepta:<br /><br />Arengades fresques de caixonet petit<br /><br />Una vegada ben netes que es tregui la sal, es retiren les escates amb un ganivet, en direcció contrària, i s'obren per treure les tripes i demés dels intestins perquè quedin sense el cap ni res.<br /><br />Altra vegada ben netes i escorregudes, es posen crues en un plat, obertes per la meitat. <br /><br />Per sobre s'hi posa un raig raig de llimona, bastant, i agafen color més rosat.<br /><br />Es machaca un all i julivert i es posa per sobre també amb orenga, un raig contundent d'oli, vinagre i pebre vermell del picant (també es pot fer amb pebre picant, no cal que sigui vermell).<br /><br />Tot plegat es deixa reposar un dia, més o menys, a la nevera i ja es poden menjar!!!<br /><br />Doncs apa, si ho proves, espero que t'agrasi!!! Salut!!! :-)Airunetahttps://www.blogger.com/profile/11608450446794420495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-65055592345019855952010-12-30T09:34:21.273+01:002010-12-30T09:34:21.273+01:00Si em passes la recepta, estaré encantat. Aquesta ...Si em passes la recepta, estaré encantat. Aquesta la vaig treure de com les fan a Venecia, em van agradar molt i al comprar el llibre de Harry’s Bar, hi havia la recepta...Salut!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-20823370618954317642010-12-30T02:38:53.569+01:002010-12-30T02:38:53.569+01:00M'encaten!!!
El meu pare en fa i li surten bon...M'encaten!!!<br />El meu pare en fa i li surten boníssimes!!! ja li demanaré la recepta, perquè la seva és un pel diferent a la teva, i ja te la pasaré si vols. Aixi fem un intercanvi de receptes!!! Jeje!!! :-)Airunetahttps://www.blogger.com/profile/11608450446794420495noreply@blogger.com