tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post7412216316093731021..comments2023-02-11T11:07:48.610+01:00Comments on Algunes receptes: Com cuinar la pasta correctamentRicard Samperehttp://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-15090770989755144662010-12-30T12:09:03.927+01:002010-12-30T12:09:03.927+01:00Venecia es lloc de contrastos... Llocs on es menja...Venecia es lloc de contrastos... Llocs on es menja be i no t'estafen... llocs on es menja malament i a sobre t'estafen...llocs on es menja be i si t'estafen... :). Precisament em vaig enamorar de les seves sardines que comentavem, a un lloc que es menjava be... però que en el moment de pagar, ens van cobrar fins i tot el "bon dia"... :).Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-184746078413713322010-12-30T12:01:16.254+01:002010-12-30T12:01:16.254+01:00Sí, això és veritat!!!
Ara que també he de dir- te...Sí, això és veritat!!!<br />Ara que també he de dir- te que com a tot arreu, jo vaig anar a Itàlia, Venècia, i deuria ensopegar un mal lloc perquè la pasta que vam menjar no era per matar-s'hi eh!!! <br />Això sí, s'ha de saber cuinar!!!Airunetahttps://www.blogger.com/profile/11608450446794420495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-17788953761839773682010-12-30T09:37:28.861+01:002010-12-30T09:37:28.861+01:00Es que la pasta, si la compres bona i es fa la coc...Es que la pasta, si la compres bona i es fa la cocció correcta, guanya molt. Ara a BCN hi han bones botigues italianes. Salut!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-17516783468465634842010-12-30T02:43:04.494+01:002010-12-30T02:43:04.494+01:00Ostres Ricard això sí que m'ha anat bé!!! En f...Ostres Ricard això sí que m'ha anat bé!!! En faré cópia i a la porta de la nevera, que ara està despejada per penjar- hi coses noves!!! :-)))<br />Gràcies!!!Airunetahttps://www.blogger.com/profile/11608450446794420495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2209278646854604665.post-86806791499870761252010-07-10T11:59:54.851+02:002010-07-10T11:59:54.851+02:00Repeteixo una resposta que vaig donar, relativa a ...Repeteixo una resposta que vaig donar, relativa a si pasta fresca o pasta seca: "No soc massa partidari de la pasta fresca comprada (altre cosa es feta a casa). La pasta fresca conté un 60% d'aigua, mentre que la seca un 10%. Son valora aproximants, però no m'agrada "comprar aigua"... :-). També dir que la pasta fresca es deteriora en pocs dies i per tant estic comprant bactèries a preu de pasta... :-)). Soc un gran aficionat a la pasta seca però de qualitat (es molt important que ho sigui).Ricard Samperehttp://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com