Truita en suc del Priorat
Aquesta recepta típica de la zona del Priorat, té diferents variants i també es fa en altres regions amb altres noms. El seu origen està en la cuina d'aprofitament i en alguns dinars que organitzem a casa amb amics, la Marta es cuida de preparar-la i sempre és un plat d'èxit.
El procés és el següent: Preparem una picada d’avellanes i ametlles i la reservem. Posem en remull una o dues de llesques de pa (segons la seva mida), en vi negre del Priorat (no m’hi foteu un Rioja, que perd la gràcia!!) I preparem ceba i all tallat que també reservarem.
Fem una truita amb uns 400g de mongetes cuites (no cal dir que el seu nivell de qualitat, influirà en el resultat final) , 400g d’espinacs que hem cuinat prèviament i 8 ous.
En una altre cassola (millor de fang si la nostra cuina ho permet), posarem la ceba a enrossir, amb els alls i quan estigui al punt, afegim la picada, el pa amb vi que ja haurem fet a bocins, una mica de tomàquet triturat (uns 150g), unes 2/3 cullerades mida cafè, de pasta de nyora, salpebrem, deixem coure una estona, afegint un parell de vasos d’aigua per liquar una mica la salsa.
I finalment posem la truita que teníem reservada a la cassola amb la salsa, la tallem a octaus quan ja està a la cassola, la deixem coure una estona i ja està. És d'aquells plats que guanyen si els preparem d'un dia per altre. I ja ens queda com a la primera imatge de portada.
m´agradat , la receptte es sencilla i facil, gracies. Per cert fa temps que treballo a baixa temperatura .Salutacions
ResponEliminaGràcies... són receptes curioses i pel que fa a la cuina a baixa temperatura, ofereix tot un ventall de possibilitats. No és una solució màgica, però si adient per certes coccions.
EliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaanintheo-ze Carlos Ruiz Free download
ResponEliminaClick here
carnidoma