Crema de carbassa


Aquesta recepta, és només una COPIA de la que vaig treure del blog Rhubarb and Samphire i en concret del post que podeu veure fent clic aquí. Tinc clar que les meves fotos, fan vergonya quan les compareu amb les que trobareu allà.

Es tracta d’una versió molt senzilla de crema de carbassa, però que ens va encantar i així em queda "arxivada" per quan la voldré repetir. I sense crema de llet,!! (que no soc massa fan d'aquest producte).

A casa l'humor no falta mai...

Ingredients pensats per 4 persones

1 carbassa a poder ser de violí (tallada a daus)
2 cebes no gaire grans
3/4l de brou de pollastre
2 cullerades de vi de xerès
Canyella i nou moscada
Sal i pebre
Oli d'oliva

Pinyons i formatge per l'acabat.

Posem una mica d'oli d'oliva en una cassola, sofregim ceba i un cop ha agafat color, afegim la carbassa, la canyella i la nou moscada, i salpebrem.



Posem a foc mig i tapem cassola, cuinant durant uns 20 minuts iremenant de tant en tant. Després incorporem el brou i ho deixem bullir a foc lent uns 30 min. I ja la tenim..!

Deixem refredar una mica i triturarem. A l’hora de servir vaig posar una mica de xerès, remenant bé, un curt raig d’oli, uns pinyons i unes fines lamines de formatge compté, que es van mig fondre, aportant plasticitat i cremositat.




Comentaris

  1. Gràcies... I el que la fa millor és lo senzilla que´és de fer i que no porti crema de llet, de la que no soc massa aficionat.

    Per això quan la vaig veure al blog Rhubarb and Samphire, ja la vaig guardar.

    Salut!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat perfecta Ricard! ;-) i de còpia res que cada fogó és una versió, jo vaig treure la recepta de la tele! M'agrada aquest blog, tens receptes molt interessants... La del pernil d'ànec m'ha encantat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou Montse,

      En realitat aquesta secció del blog, més que de "cara al públic", hi poso aquelles receptes que m'han agradat i així les tinc apuntades. I com que cuino poc, amb els mesos m'oblidaria.

      És més a nivell "llibreta personal", que no pas un blog típic de receptes.

      Bon 2013..!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada