Pisco Souer Especial





Feia dies que teníem pendent un sopar peruà – català amb els amics i veïns Jessica i Fernando. Jo m’encarregava de fer un arrosset i ells aportaven i ens ensenyaven a fer un Pisco Souer Especial i un ‘ceviche’. En aquest post explicaré el Pisco Souer que cal preparar al moment i vam prendre com aperitiu.

Fa un any, mai havia sentit parlar del Pisco Souer , però amb la irrupció de Tanta a BCN, tothom presumia de Piscos.

Com preparar un Pisco (segons recepta del Tio Charles), amb la regla mnemotècnica LAPA així no ens oblidem... :).

L: Una unitat (*) de suc de llimona acabada d’escórrer

A: Dues unitats de sucre

P: Tres unitats de licor PISCO

A: Quatre unitats de d’aigua gelada o gel trinxat

>>>> (*) com unitat em refereixo a un vaset de 1 decilitre

Procediment:

Barregem amb la liquadora o robot el Pisco i el sucre fins aconseguir barreja uniforme.

Posem el suc de llimona i la clara d’un ou i liqüem de nou.

Afegim el gel o aigua gelada i de nou liquadora.

I ja el podem posar en gots o copes posant finalment una mica de canyella en pols.

Queda molt bé decorar els gots o copes amb una mica de sucre a les vores.

La pregunta que segur teniu al cap, és on aconseguir Pisco oi?. La Jessica i el Fernando, teníen reserves de la seva darrera anada al Perú, però ahir mateix vaig adquirir una ampolla a Quilez (Aragó-Rambla Catalunya). Voilà la foto i vigileu que sigui peruà eh?. Que també tenen de xilè.

 
El seu cost al voltant dels 15€


 

Comentaris