diumenge, 27 d’octubre de 2013

Espatllles de cabrit al forn




Ingredients:

Una espatlleta per cap
Patates
Ceba
Sal, oli, pebre (negre i vermell)
Alls
I algun tipus d'herba aromàtica sempre pot donar un toc

Procediment:

Posar el forn a 170º a escalfar.

Posar oli al fons d’una safata apta per forn.

Cobrir el fons amb patates tallades rodanxes. No escatimar-les. A sobre les patates posar anells de ceba de manera abundant.

Salpebrar (pebre vermell i negre). Deixem 10 minuts la safata al forn quan ja està calent.

Passats els 10 minuts, ja podem posar les espatlletes i en els espais que no cobreixen, omplim de tomàquet tallat a daus grans i cobrim de nou amb mes anells de ceba.

Posem alguns dents d’all, xafats per sobre de les espatlles.

Finalment un vas de vi blanc i cap al forn, 30 minuts i després donem la volta les espatlles i 30 minuts més. De tant en tant amb una cullera, podem untar amb el propi suc de la cocció, les espatlles.


 

Una estoneta abans posem sal, pebre i les pintem amb oli

1 comentari:

  1. Ara fa temps que no preparem carn al forn, de fet mai hem fet cabrit i fa molt de diumenge!!

    ResponElimina