Ja obert i començat a tallar.. |
Vaig adquirir un pit de gall dindi, el vaig embossar al buit i el vaig posar al roner a 63ºC, durant 4,5h, que de fet van ser quasi 5,5h per un imprevist que em va fer arribar tard a casa... Però penso que amb 4,5h, és més que suficient.
De moment avui he esmorzat i la veritat és que he enyorat el meu tac habitual de pernil salat, del que vaig tallant a mida que esmorzo... Però no ha estat malament i penso que amb el tac de pernil aquest, puc experimentar a nivell de amanir-lo una mica per acompanyar una amanida o tallar un tall gruixut i donar-li un "volta i volta" a la planxa, per fer un sopar lleuger...
Just abans d'embossar-lo, el vaig salpebrar i posar una mica de fulles de romaní per aromatitzar, així com un parell de talls de llimona... De moment tinc pit per uns dies.... I si necessiteu una taula de coccions, aquí en teniu una...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada