Romescada de pop amb cigrons


Ja avanço que la recepta, és afusellada pura i dura de l'amic Ramon Roset, el de Tastamocions. I de fet la publico per facilitar-li un link (coses del món SEO) i així ja em queda anotada de cara a repetir-la... :)

Just fa uns dies el Ramon, em va convidar a dinar a casa seva i la va preparar amb èxit. I li vaig demanar els detalls que publico aquí.

Partim de pop congelat, una mica pel tema de que així sortirà més tendre....

A partir d'aquest punt i ja suposem que està net i sense arpó ni ulls, posem a bullir aigua abundant i quan  arranca el bull submergim el pop sencer. 


Passats 30 segons, traiem el pop i esperem que l'aigua torni a bullir. I tornem a submergir el pop de nou i esperar 30 segons més. Traiem  el pop de nou  i esperem a que l'aigua torni a bullir i ja el submergim definitivament, deixant-lo bullir un temps aproximat del  40%-50% del seu pes (per 1 kg de pop, 25-30 min, tot i que caldrà comprovar que estigui tou, tot punxant-lo amb una agulla de fer pinxos).

A mi em sembla molt ritual tot això dels 30 segons, però com tampoc és difícil, ho vaig repetir fil per randa.

Mentre s'ha preparat un sofregit de ceba i tomàquet, al que en la part final afegirem al nostre gust, nyora o pasta de "pimiento xoricero" i el tema pebre negre i bitxo, també a gust de cada un (jo vaig posar un parell de cullerades de pasta de "pimiento xoricero" i un parell de bitxos i va quedar bé de picant, però podria haver posat més.

Finalment barrejar el pop amb el sofregit i cigrons ja cuits. Deixar una estona perquè tot agafi gust. I ja a la taula.

Comentaris

  1. M'ha agafat un calfred quan he vist que m'havies posat un comentar a una recepta... De cop he pensat... "Què dec haver fet malament??"... :)

    Salutacions!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada